Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Espresso mee op reis, dat kan met de Lavazza Espressgo Espresso mee op reis, dat kan met de Lavazza Espressgo
  • Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek
  • Hermès Festival des Métiers in Amsterdam Hermès Festival des Métiers in Amsterdam
shoppen

Lipault Collection Capsule

Lipault introduceert de Collection Capsule en brengt hiermee een ode aan Parijs. Speciaal voor de FW16/17 collectie wordt de thuisstad in het zonnetje gezet, en wel met een nieuwe exclusieve collectie van bagage met een printje.
originale-plume-spinner

Volgens Lipault bestaat het ideale Parijs uit een magische wandeling door de straten van de Franse hoofdstad. Van de Arc de Triomphe naar de Eiffeltoren, met een stop langs de elegante Lipault winkel op boulevard de la Madeleine; het merk geeft een frisse blik op de City of Lights.

Om de authentieke en verfijnde kant van ‘s werelds modehoofstad te benadrukken, heeft Lipault gekozen voor een toile de jouy stof voor deze nieuwe collectie. Precies wat je nodig hebt voor een geweldige reis naar de stad van de liefde! De collectie is vanaf nu te koop er zijn 5 modellen, nl. een handbagage koffer, weekendtas, tote bag, bowling bag en een toilettas.