Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging
  • L’OCCITANE Shea Butter Solidarity Balm L’OCCITANE Shea Butter Solidarity Balm
  • L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket
  • L’OCCITANE Vrouwendag L’OCCITANE Vrouwendag
  • L’Occitane Shea Cream L’Occitane Shea Cream
  • L’Occitane zeep voor Internationale Vrouwendag L’Occitane zeep voor Internationale Vrouwendag
shoppen

L’Occitane Adventskalender 2016

Vorig jaar heb ik hem zelf mogen ontvangen, de L’Occitane Adventskalender. En het aftellen is begonnen en we wachten allemaal vol ongeduld op de kerst! Kanako, de illustratrice van My Little Paris, heeft een kleurige adventskalender voor l’Occitane 2016 ontworpen.

loccitane-adventskalender

De kunstenares tekende een hectische cadeauwerkplaats. We zien hoe Kerstmis wordt voorbereid bij l’Occitane: de bloemenzaal waar alle bloemblaadjes liggen, de distillatieruimte waar gedurfde combinaties van essentiële oliën worden bedacht en de werkplaats waar cadeaus worden ingepakt en elke minuut telt.

Elke dag brengt weer een verrassing: Almond Milk Concentrate, Shower Gel with Green Tea & Bitter Orange, Immortelle Essential Water, Shea Gentle Toner en nog veel meer want je vindt dit jaar wel 24 producten in de cadeauwerkplaatsen.