Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Last van rug- & nekklachten? Anodyne kleding kan je hier vanaf helpen Last van rug- & nekklachten? Anodyne kleding kan je hier vanaf helpen
  • Marktplaats presenteert de Marktplaats Goudmijn Collectie Marktplaats presenteert de Marktplaats Goudmijn Collectie
  • Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes
  • Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek
  • Test; SteamOne H10S stoomapparaat Test; SteamOne H10S stoomapparaat
  • Mail  & Win; GooischeFrutsels Style & Go Collection Mail & Win; GooischeFrutsels Style & Go Collection
shoppen

Joline Jolink viert haar 10-jarig jubileum met een capsule collectie

Joline Jolink viert haar 10-jarig jubileum met een capsule collectie bestaande uit tien unieke items. De collectie is een ode aan het 10 jarige bestaan van het label.

unnamed-6

Om deze mijlpaal te vieren heeft Joline 10 verschillende bekende Nederlandse ‘artists’ onder wie Piet Paris, Marc Deurloo, Peter Stigter en Wendelien Daan en Rianne ten Haken gevraagd om samen te werken voor de presentatie van deze bijzondere collectie. Deze kunstenaars hebben Joline door de jaren heen geïnspireerd en hebben stuk voor stuk een item op eigen wijze verbeeld of gefotografeerd. De capsule collectie bestaat uit 10 iconische ontwerpen die staan voor het label.

De items zijn onmiskenbaar Joline Jolink. Dé jumpsuit, dé bomber en hét vest komen deze keer in een vernieuwde uitvoering, aangevuld met ultieme klassiekers die elke vrouw in haar garderobe zou moeten hebben volgens de ontwerpster. Voor het kleurbeeld; cognac, zwart, wit, grijs en rood.

De capsule collectie is vanaf nu verkrijgbaar via Joline’s webshop, in haar eigen winkel in Rotterdam en gedurende 10 dagen in de tijdelijke winkel in Amsterdam (t/m 22 oktober as.) in de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam. (Van 11.00-18.00 uur.)