Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner
 • FRIDAY lanceert het FRIDAY Mascara Abonnement FRIDAY lanceert het FRIDAY Mascara Abonnement
 • essence Happy Pink Valentine essence Happy Pink Valentine
 • Maybelline introduceert 4 nieuwe make-up producten Maybelline introduceert 4 nieuwe make-up producten

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Gold Eyeliner van Christian Faye

Met de Gold Eyeliner lanceert Christian Faye een product dat perfect aansluit bij één van de opvallendste trends van najaar 16/17. Op de catwalk zien we metallic als essentiële nieuwe teint veelvuldig voorbij komen.

set

Christian Faye laat deze trend naadloos terugkomen in de make-up look voor aankomend seizoen. De eyeliner mag gezien worden dit najaar en wordt strek aangezet. De goudkleurige liquid eyeliner uit de Celebration eyes gift set is verrijkt met golden shimmers voor een opvallende look.

Je brengt de eyeliner aan op de bovenste wimperrand voor een fonkelde oogopslag. Ga je voor een onvergetelijke blik? Trek de eyeliner dan door naar een winged eyeliner. Niet meteen all the way, maar wel on trend? Gebruik het product dan om gouden accenten aan te brengen tegen de onderste wimperrand aan.

eyeliner

In de Christian Faye de Celebration eyes gift set zit behalve de Gold Metallic Eyeliner, ook een mascara om de wimpers aan te zetten en een tweezer als onmisbaar beauty tool voor strakke brows. Kenmerkend voor de producten van Christian Faye is dat deze semi-permanent zijn, één keer aanbrengen en jouw intense oogopslag blijft de hele dag goed zitten. De gift set, verkrijgbaar vanaf oktober 2016, is een prachtig cadeau voor de feestdagen.