Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling
  • Aveda Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort Aveda Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort
  • Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men
  • AVEDA Indian Sunset make-up collectie AVEDA Indian Sunset make-up collectie
  • Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber
  • AVEDA Holiday Giftsets 2015 AVEDA Holiday Giftsets 2015
shoppen

Aveda Holiday Giftsets

Ook dit jaar kan je weer terecht voor de Aveda Holiday Giftsets en deze een perfect geschenk voor de feestdagen. En natuurlijk zijn deze ook weer verpakt in het traditioneel handgemaakt lokta berkenpapier uit Nepal.

rszbeelda

Het kenmerkende lokta berkenpapier voor de Aveda Holiday Giftsets is de afgelopen jaren nog bekender en geliefder geworden. Dit prachtige papier wordt met de hand gemaakt door de inwoners van Nepal. Deze samenwerking tussen Aveda en de Himalayan Bio-Trade (HBTL) bestaat inmiddels al 9 jaar. Ook dit jaar zet Aveda, The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences de langdurige samenwerking met deze partij verder om hiermee hun families te ondersteunen en te helpen bij de wederopbouw van de gemeenschap na de aardbeving in 2015.

De Aveda 2016 Holiday Giftset collectie introduceert dit jaar een nieuw, limited edition holiday aroma: Candrima. Dit aroma is terug te vinden in de Candrimā Soy Wax kaars en de limited edition bodycare producten; Hand Relief Moisturizing Creme with Candrimā aroma, Candrimā Creme Cleansing Oil en Candrimā Body Moisturizer. Deze producten zijn verrijkt met gecertificeerd organische kokosnootolie en sesamolie, wat zorgt voor een zachte en soepele huid. De nieuwe Candrimā producten kenmerken zich door hun warm, rustgevend aroma van gecertificeerd organische gember en gemberlelie, dus ideaal voor tijdens de feestdagen.