Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Kruidvat Handcrèmes Kruidvat Handcrèmes
 • Dr. Organic Vitamine E verzorgingsproducten Dr. Organic Vitamine E verzorgingsproducten
 • Dr. Organic Virgin Olive Oil serie Dr. Organic Virgin Olive Oil serie
 • Dr. Organic huidverzorging Dr. Organic huidverzorging
 • Dr Organic lanceert Dr Organic Hemp Verzorgingslijn Dr Organic lanceert Dr Organic Hemp Verzorgingslijn
 • Dr. Organic introduceert Moroccan Glow Collectie Dr. Organic introduceert Moroccan Glow Collectie

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Dr. Organic Snail Gel Anti-Aging producten

Een van de meeste vreemde producten van Dr. Organic zijn die uit de Snail Gel-lijn, en ik vind het zelfs een beetje ‘eng’. Maar toch is de werking  van Dr. Organic Snail Gel bewezen en is  de productenlijn uitgebreid met een aantal Anti-Aging producten.

dr-organic-snail-gel

De nieuwe Snail Gel producten bevatten Helix Aspersa Müller en dit is het bijzondere ingrediënt dat de slak gebruikt om zijn eigen huisje en huid te herstellen als deze beschadigd zijn. En in combinatie met een aantal bio-actieve natuurlijke en biologische extracten zorgt de Snail Gel voor een goed gehydrateerde zachte en stevige huid met een jonge frisse uitstraling.

De nieuwe lijn met Anti-Aging producten bestaat uit 5 producten en hiermee word je gezicht helemaal verzorgd. De Cream is een gezichtcrème die je huid hydrateert en verzacht. Het Eye Serum zorgt ervoor dat diepe rimpels worden opgevuld en de celvernieuwing wordt gestimuleerd en na 4 weken is je huid zichtbaar jonger. Het Facial Serum is niet vet, en geeft je weer een jeudige uitstraling na 4 weken. Je kunt het serum in de ochtend of avond gebruiken. Het Hand & Nail Elixer geeft je handen en nagels 24 uur gladde en zachte handen. Het Moisture Mask gebruik je 1x per week en hiermee wordt de vette huid goed schoongemaakt zodat je minder last krijgt van onzuiverheden en een vette huid.

dr_organics_snail_gel-cream