Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze
  • Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze, eerste indruk Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze, eerste indruk
  • Test; Pebble Time Round Test; Pebble Time Round
  • Introductie van de Pebble Health Introductie van de Pebble Health
  • Fitbit lanceert Fitbit Blaze smartwatch Fitbit lanceert Fitbit Blaze smartwatch
  • Mondaine lanceert haar eerste smartwatch Mondaine lanceert haar eerste smartwatch
ladygadgets

Fossil lanceert modieuze smartwatches

Het horlogemerk Fossil heeft tijdens IFA een aantal mooie smartwatchmodellen gelanceerd en deze zijn niet alleen perfect door mannen te dragen, maar ook wij, dames, worden niet vergeten. Fossil heeft in haar Q-lijn een aantal zgn. Hybrid modellen opgenomen en de rosé gouden klokjes zijn super vrouwelijk en elegant.

FSL398758

 

De smartwatches van Fossil zijn modieus en slim tegelijk. Je kunt deze smartwatches helemaal afstellen op jouw wensen, vwb horlogebandjes en wijzerplaten. Maar ook voor de notitificaties heb je verschillende keuzes; wil je alleen van bepaalde apps notificaties ontvangen? Je Fossil Q smartwatch geeft precies wat jij wil. Verder zit er in een Q smartwatch ook een stappen- en een calorieteller.

FSL796788

Hou je van een groot, stoer model? Dan is de Q Touch serie meer iets voor jou. Deze smartwatches zijn een stuk groter dan de Hybrid modellen en (mijn persoonlijke mening) zijn daarom meer geschikt voor mannen. Het horloge heeft een touchscreen en is ook weer te verbinden met de speciale Fossil Q app (voor iOs en Android).

 

En wist je dat Michael Kors en Skagen horloges ook door Fossil geproduceerd worden? En dit heeft geresulteerd in een serie van typische Michael Kors modellen, met de nodige glam, maar deze zijn tegelijkertijd ook smart. En voor het minimalistische horlogemerk Skagen zijn zij er in geslaagd om het simpele Deense design te combineren met de hedendaagse techniek.