Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets
  • Philips lanceert de Philips OneBlade shaver Philips lanceert de Philips OneBlade shaver
  • Philips wenst je Happy Valentine Philips wenst je Happy Valentine
  • Test; Philips 24-inch full hd led-tv Test; Philips 24-inch full hd led-tv
  • Kerstcadeautip; Philips Sonicare for Kids K3 Kerstcadeautip; Philips Sonicare for Kids K3
  • Philips introduceert Flite headsets; superlicht en heel betaalbaar Philips introduceert Flite headsets; superlicht en heel betaalbaar

Philips Slowjuicer

Afgelopen week heb ik de nieuwste Philips Slowjuicer mogen bewonderen en deze ziet er totaal anders uit dan de ‘bekende’ modellen slowjuicer. De Philips Avance Collection Slowjuicer is geheel anders dan anders en heeft dan ook niet voor niets de iF Design Award 2016 gewonnen.

slowjuicer

De Slowjuicer heeft de innovatieve MicroMasticating-technologie en hierdoor worden de cellen van je groente
en fruit geopend, en pers je zo veel mogelijk uit je ingrediënten. En als je klaar bent met het maken van sap, spoel je, dankzij het zeefloze ontwerp, in minder dan een minuut alle onderdelen schoon.

Je kunt in deze slowjuicer fruit (ook bananen en mango’s), groenten, bladgroenten en noten (ideaal voor verse amandelmelk) persen en met de Pre-clean-functie worden ook de laatste druppels sap uitgeperst. En door het mooie slanke design past ie op elk aanrechtblad en de afneembare onderdelen kan je opbergen ín de slowjuicer, dus dat scheelt weer ruimte in een lade of kastje.

binnenwerk slowjuicer

De Pre-clean- functie is een speciaal programma dat de laatste druppels sap uit de slowjuicer perst en tegelijkertijd de binnenkant reinigt. Zo haal je het beste uit uw fruit en groenten en voorkomt je dat waardevol sap bij het reinigingsproces verloren gaat en daarna is ie binnen 1 minuut weer helemaal schoon.

voorkant slowjuicer