Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag tip; de nieuwe Philips Sonicare AirFloss Ultra Vaderdag tip; de nieuwe Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
  • Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren
  • Moederdagtip; Philips lanceert een nieuw IPL apparaat; de Lumea Prestige Moederdagtip; Philips lanceert een nieuw IPL apparaat; de Lumea Prestige
  • Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets
  • Philips lanceert de Philips OneBlade shaver Philips lanceert de Philips OneBlade shaver
wonen

Philips 901F tv is ’s werelds enige OLED-4K-tv met Ambilight

TP Vision/Philips heeft afgelopen donderdaag, tijdens de IFA in Berlijn, haar 1e OLED-TV met UHD Premium certificatie gelanceerd; de 55-inch 901F. Deze nieuwe tv biedt een optimale combinatie van OLED (Organic LED) -technologie met de Philips Perfect Pixel Ultra HD.

901_LFT

De 901F is een zgn. 4K tv , in combinatie met de perfecte kleuren van OLED. En natuurlijk is deze tv ook ‘smart’. De kleuren en de beeldkwaliteit zijn heel helder en scherp en zie je nog meer details en lijnen en worden snel bewegende Full-HD- en Ultra-HD-beelden vloeiend weergegeven, zonder scherpte te verliezen. Een ander voordeel van OLED tv’s is dat je altijd de juiste kijkhoek hebt, dus zelfs als je ‘schuin’ voor het toestel zit en aan 3 kanten kan je genieten van het Ambilight.

Verder heeft deze tv ook een zeer goed geluid want de 901F beschikt over een 30 Watt high-end 6.1 geluidssysteem, met aan de voorzijde zes drivers in de geïntegreerde soundbar voor de midden- en hoge tonen. Voor de lage tonen bevindt zich de achterzijde bevindt een Triple Ring-luidspreker met geïntegreerde baspoort.

De 901F maakt gebruik van Android Smart TV-systeem en hierdoor heb je gelijk toegang tot alle tv-georiënteerde applicaties, diensten en content in de Google Play Store, naast het bestaande aanbod van Philips Smart TV. Een snelle, makkelijke bediening en navigatie is mogelijk dankzij de quad-core processor en een afstandsbediening met QWERTY-toetsenbord, swipe-pad en spraakherkenningstechnologie.

En speciaal voor de dames; het design van deze tv is echt erg mooi, zowel de voorkant, de zijkanten én de achterkant en dit geldt ook voor de pootjes waar de gehele tv op staat.

901_MIP._Close-up_RGB