Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Test; Kindle Oasis e-reader Test; Kindle Oasis e-reader
 • Test; Nest Cam Outdoor Test; Nest Cam Outdoor
 • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
 • Test; Kindle Oasis e-Reader Test; Kindle Oasis e-Reader
 • Fleur je huis op met de Orchidee Fleur je huis op met de Orchidee
 • Test; Pebble Time Round Test; Pebble Time Round

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

De Internationale Dag van de Orchidee

De 1e donderdag van september is de jaarlijkse Internationale Dag van de Orchidee. En tijdens deze dag, die dit jaar voor de vijfde keer wordt gehouden, wordt, als onderdeel van de promotiecampagne voor de orchidee, aandacht gevraagd voor de koningin onder de planten.

0T4A4503

De campagne met als titel ‘We feel better around orchids’ heeft dit jaar het thema ‘Show who you are’. Met meer dan 25.000 soorten orchideeën in vele kleuren en vormen, is er namelijk voor elk type persoonlijkheid altijd wel een passende orchidee.

Om dit te visualiseren is de internationaal bekende streetstyle- en fashionfotograaf Daniel Bruno Grandl gevraagd de 12 universele persoonlijkheidsarchetypen te fotograferen in combinatie met bijpassende orchideeën. Van 1 t/m 13 september kan iedereen het resultaat, inclusief verschillende echte orchideeën, (gratis) bewonderen in hotel art’otel in Amsterdam. In dezelfde periode vindt de expositie ook plaats in Berlijn, Londen en Parijs.

Orchidee serie

Gelijktijdig wordt ook de Orchitype test gelanceerd; een online test waarmee je zelf kunt uitvinden wat voor persoonlijkheidstype jij bent en welke van de duizenden orchideeen het best bij jouw persoonlijkheid passen.