Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
  • Internationale Dag van de Orchidee Internationale Dag van de Orchidee
shoppen

De Internationale Dag van de Orchidee

De 1e donderdag van september is de jaarlijkse Internationale Dag van de Orchidee. En tijdens deze dag, die dit jaar voor de vijfde keer wordt gehouden, wordt, als onderdeel van de promotiecampagne voor de orchidee, aandacht gevraagd voor de koningin onder de planten.

0T4A4503

De campagne met als titel ‘We feel better around orchids’ heeft dit jaar het thema ‘Show who you are’. Met meer dan 25.000 soorten orchideeën in vele kleuren en vormen, is er namelijk voor elk type persoonlijkheid altijd wel een passende orchidee.

Om dit te visualiseren is de internationaal bekende streetstyle- en fashionfotograaf Daniel Bruno Grandl gevraagd de 12 universele persoonlijkheidsarchetypen te fotograferen in combinatie met bijpassende orchideeën. Van 1 t/m 13 september kan iedereen het resultaat, inclusief verschillende echte orchideeën, (gratis) bewonderen in hotel art’otel in Amsterdam. In dezelfde periode vindt de expositie ook plaats in Berlijn, Londen en Parijs.

Orchidee serie

Gelijktijdig wordt ook de Orchitype test gelanceerd; een online test waarmee je zelf kunt uitvinden wat voor persoonlijkheidstype jij bent en welke van de duizenden orchideeen het best bij jouw persoonlijkheid passen.