Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets
  • Philips lanceert de Philips OneBlade shaver Philips lanceert de Philips OneBlade shaver
  • Philips wenst je Happy Valentine Philips wenst je Happy Valentine
  • Test; Philips 24-inch full hd led-tv Test; Philips 24-inch full hd led-tv
  • Kerstcadeautip; Philips Sonicare for Kids K3 Kerstcadeautip; Philips Sonicare for Kids K3
  • Philips introduceert Flite headsets; superlicht en heel betaalbaar Philips introduceert Flite headsets; superlicht en heel betaalbaar
ladygadgets

Lifestylelady gaat naar IFA Berlijn

Vandaag vlieg ik, om 7 uur in de ochtend, op uitnodiging van TP Vision (zij produceren en ontwikkelen TV’s onder licentie van Philips) naar de IFA in Berlijn. En morgenavond (vrijdag) ben ik weer terug.

 

Natuurlijk ben ik aanwezig bij de persconferentie van Philips en ga ik ook rondkijken op de stand van Philips. En daar krijg ik niet alleen alle noviteiten op tv gebied te zien, maar ook kan ik al een pre-view krijgen van alle nieuwtjes op huishoudelijk en beautygebied. Ik kan niet wachten.

Verder heb ik ook nog de tijd om een aantal andere stands en merken te bezoeken, en daar ga ik morgen (vrijdag) voor gebruiken. En natuurlijk ga ik heel veel (Instagram)foto’s maken zodat jullie ook alvast kunnen meegenieten van al het nieuws dat er op IFA 2016 gelanceerd gaat worden.

Dus hou Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram in de gaten voor de updates!

logo