Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola
  • Test; Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil Test; Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil
  • Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in
  • Energiek de winter door met Biotona Bio Supergreens & Phyto-Detox Energiek de winter door met Biotona Bio Supergreens & Phyto-Detox
  • Beauty Kitchen Detox in a Bag Beauty Kitchen Detox in a Bag
  • Beauty Kitchen producten zijn nu ook in Nederland & België te koop Beauty Kitchen producten zijn nu ook in Nederland & België te koop
shoppen

Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store

Sinds vorige week heeft Rotterdam Beurs iets bijzonders, want daar is nl. het grootste Holland & Barret (voorheen De Tuinen) filiaal van Nederland geopend.

holland & barret rotterdam

 

Met zijn 331 m2 en meer dan 600 nieuwe producten in het assortiment, is deze nieuwe Holland & Barrett winkel niet alleen de grootste, maar ook één van de meest innovatieve. De gloednieuwe winkel barst van de gezonde producten en diensten. In aanvulling op de populaire Thee Bar (waar je nu ook thee kunt proeven), Olie & Azijn, Noten en Zuidvruchten en Bad & Welness concepten, biedt deze winkel een groot aantal vernieuwde concepten.

De sectie ‘Natuurlijke Schoonheid’ biedt ethische schoonheid; natuurlijke huidverzorging vrij van chemische toevoegingen. En je kan zelf aan de slag in de Beauty Kitchen. Creëer bijvoorbeeld je eigen natuurlijke body scrub. Of ontdek de wereld van aromatherapie en stel zelf jouw eigen persoonlijke geur samen in het Scent Station.

holland & barret bar

De Shake-a-Whey is een sportvoeding ‘one-stop-shop’. De klant kan bij de mix- and-go-bar kiezen uit een scala van sportrepen, eiwit shakes en drankjes om onderweg bij te tanken en op te laden. Stap op onze nieuwe Body Analyzer en kom erachter wat de samenstelling van je lichaam is. In de Body Analyzer kan je waardevolle informatie inwinnen onder andere d.m.v. BMI metingen en advies. Of het nu gaat om het opbouwen van spieren of het verliezen van gewicht, je krijgt persoonlijk advies bij het bereiken van deze doelen!

Honing staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Bij het opvallende Honing Station kan je meer informatie krijgen. Laat je adviseren over de uitgebreide selectie honing en ook over de vele diverse functies die honing heeft.