Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Picknicken en kamperen met Rosti Mepal Picknicken en kamperen met Rosti Mepal

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Rosti Mepal hydro herbs kruidenpotjes

Verse kruiden, in een pot, zijn heel leuk én lekker, in de keuken, alleen krijgen ze vaak te weinig water. Hoeveel potjes met basilicum en munt ik in de loop van de tijd al heb weggegooid, dat wil je niet weten. En na je vakantie weet je gewoon dat de kruiden rijp voor de afvalbak zijn, want ze zijn verdroogd.

grote kruidenpot

Rosti Mepal biedt met de hydro herbs kruidenpotjes de perfecte oplossing om kruiden in de keuken langer vers te houden. De kruidenpotten zien er mooi uit en hebben een speciaal hydrosysteem, waarmee wordt voorkomen dat de kruiden snel uitdrogen. Het kruidenpotje is verkrijgbaar in 3 maten en diverse leuke kleuren. Past in elke keuken!

dubbele kruidenpotten

Hoe werken de hydro herbs potjes? De pot bestaat uit twee delen. Je vult het onderste gedeelte met water, en plaats de plant met bak in het bovenstuk. Via de bijgeleverde pin met katoenen hydrokoord, dieje  in de grond van het kruidenplantje prikt, neemt de plant exact de juiste hoeveelheid water op. Het waterreservoir hoef je nu nog maar één tot twee keer in de week bij te vullen.

YouTube voorvertoningsafbeelding