Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • IKEA JASSA limited collectie ism. Piet Hein Eek IKEA JASSA limited collectie ism. Piet Hein Eek
 • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
 • IKEA Nordmann Kerstboom voor 1 piek actie IKEA Nordmann Kerstboom voor 1 piek actie
 • IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie
 • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
 • De IKEA wintercollectie komt eraan De IKEA wintercollectie komt eraan

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer

Krijg je al last van de bekende herfstdip? IKEA zorgt ervoor dat je een zonnige nazomer/herfst tegemoet gaat. In oktober lanceert IKEA namelijk een heleboel vrolijke, nieuwe designproducten. En hiermee geef je de herfst kleur; met stralende tapijten, swingende stoffen en bloemrijk servies. De ultieme remedie tegen de herfstblues.

00_PH138664
Van de RAVNSÖ en HALVED vloerkleden krijg je gegarandeerd een goed gevoel. Niet alleen omdat deze vrolijke tapijten zelfs de meest druilerige herfstdag kleur geven, maar ook omdat IKEA de wevers uit India een betere toekomst geeft met eerlijke lonen, een goede werkomgeving en veilige hulpmiddelen.


Het TARVA DAY BED is overdag een bank en transformeert ‘s avonds moeiteloos in een tweepersoonsbed. Handig voor kleine ruimtes dus! De designers gingen terug naar hun Zweedse roots door massief onbewerkt grenen te gebruiken. Zo al heel mooi, maar ook eenvoudig te schilderen in een vrolijke kleur naar keuze of voor andere DIY’s.


Met de swingende stoffen van IKEA gaat de zon weer schijnen. DAGGSKÅL, DVÄRGBJÖRK, NATTGLIM, ORANGELILJA en PIPDÅN bieden meters mogelijkheden. Wat dacht je van gordijnen, een kussenhoes of een nieuwe jurk?

Op het nieuwe FINSTILT servies raak je nooit uitgekeken. Elk stuk heeft een ander patroon, geïnspireerd door folklore en klassieke Zweedse Kurbit schilderijen uit de 18e eeuw. Met de bloemrijke borden, schalen en kopjes geef je de eettafel deze herfst een zomerse touch.

De DOMPEN opbergmand biedt niet alleen ruimte aan al je spullen, maar frist ook nog eens je interieur op met zijn warme, natuurlijke uitstraling. De buitenkant is gemaakt van kokospalmbladeren, een hernieuwbaar materiaal. De opbergmand past trouwens precies in de KALLAX kast.

06_PH138576_a
Is het buiten koud en guur? Blijf nog even lekker liggen onder het ROSENRIPS beddengoed. Designer Eva Lundgren haalde de inspiratie voor het patroon uit een lokaal museum met Zweeds textiel uit de 16e eeuw. Het romantische beddengoed is gemaakt van 100 procent katoen van meer duurzame bronnen.

07_PH138624_b

Extra opbergruimte nodig in de slaapkamer? Benut de ruimte onder je bed! Met de knappe RÖMSKOG bedopberger van rotan en katoen zijn al je spullen uit de weg, maar toch bij de hand. Dankzij de handige rits blijven je spullen bovendien stofvrij. Ideaal voor kleding!

08_PH138591_a