Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • IKEA JASSA limited collectie ism. Piet Hein Eek IKEA JASSA limited collectie ism. Piet Hein Eek
 • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
 • IKEA Nordmann Kerstboom voor 1 piek actie IKEA Nordmann Kerstboom voor 1 piek actie
 • IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie
 • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
 • De IKEA wintercollectie komt eraan De IKEA wintercollectie komt eraan

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
wonen

Toppers uit de IKEA Catalogus 2017; stoelen & banken

Je hebt hem misschien al in huis, de nieuwe IKEA Catalogus 2017. Ik ben bij de lancering aanwezig geweest en heb voor jullie mijn favorieten op een rijtje gezet. Vandaag is de beurt aan de stoel en banken waarvan ik gelijk super blij werd.

gronadal

De nr. 1 is voor mij schommelstoel GRÖNADAL. De rugleuning en zitting zijn handgeweven waardoor elke GRÖNADAL uniek is. De schommelstoel is gemaakt van de natuurlijke materialen zoals rotan en essen, en dat krijgt in de loop der jaren een mooi patina. En door het transparante patroon op de rugleuning en de zitting krijgt GRÖNADAL een luchtige uitstraling.

Ik vind eetbanken (met rugleuning) altijd reuze gezellig en knus. IKEA heeft een aantal eetbanken in haar collectie waarbij de ANVÄNDBAR bank voor mij wel een topper is. Aan de achterkant van deze bank zit nl. een plantenbak waar je potten met planten of kruiden in kan zetten. En planten zorgen voor meer zuurstof en vocht in je huis dus sla je 2 vliegen in 1 klap. En in deze serie heeft IKEA ook nog 2 banken die je de mogelijkheid geven om afval te scheiden, dus ben je gelijk van alle rommel en viezigheid af.

Heb je een slaapbank nodig, bijv. omdat je gaat studeren of klein behuisd bent, maar je wilt niet zo’n ‘standaard’ model bedbank. FYRESDAL bedbank is overdag een comfortabele bank en ’s nacht een heerlijk bed doordat je op 2 foammatrassen slaapt. Je kunt FYRESDAL als 1-persoonsbed gebruiken, maar als ie is uitgetrokken kan je er ook met 2 personen op slapen. En overdag berg je je beddengoed gewoon op in de bijpassende VARDÖ dekenlades.