Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
shoppen

Tassen & koffers van Lipault Paris

Zoals jullie weten reis ik regelmatig, in een blauw uniform, de wereld rond. En ben ik ook altijd aan het kijken naar mooie handbagagetrolley’s en bijpassende tassen. En sinds kort kan je in Nederland het Franse tassen- en koffermerk Lipault Paris kopen. De Lipault Paris collectie bestaat uit kleurrijke en stijlvolle handtassen en ultralichte reiskoffers.

lipault paris

Naast 8 basiskleuren brengt Lipault elk seizoen 3 nieuwe kleuren uit die bij haar collectie past. De tassen hebben trendy kleuren en zijn gemaakt van soepele, zachte en duurzame materialen van nylon of vinyl.

Lipault gooit hoge ogen in de modewereld met haar collecties chique accessoires die hetzelfde gevoel voor stijl oproepen waarmee de Parijse vrouwen destijds naar de Rue de Vaurigard werden gelokt. De stijlvolle Lipault vrouw wisselt van tassen en koffers net zoals ze dat met haar dagelijkse outfits doet.

Natuurlijk heb ik gelijk gekeken welke (hand)bagage ik graag mee zou nemen op reis. Helaas mag ik alleen maar kiezen voor een blauwe of een zwarte handtas en trolley, maar ik heb mijn favorieten al gezien. De zwarte Plum Vinyle trolley of de blauwe Originale Plum, beiden met 4 wielen. Maar ook de reistas Lady Plum, met 2 wielen, vind ik reuze chic, zeker in combinatie met de bijpassende handtassen.

Maar gelukkig mag ik, als ik privé reis, elke kleur kiezen die ik wil en dan zou ik zelf kiezen voor Purple, Dark Lavendel of Aqua. En bij de koffers, trolleys en handtassen hoort ook nog een complete serie accessoires, waardoor alles perfect bij elkaar past.