Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • The Body Shop Beauty Adventkalenders The Body Shop Beauty Adventkalenders
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • Test; Sans Soucis Pure Glow make-up collectie Test; Sans Soucis Pure Glow make-up collectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
  • The Body Shop introduceert nieuwe make-up kwasten The Body Shop introduceert nieuwe make-up kwasten
  • AVEDA Indian Sunset make-up collectie AVEDA Indian Sunset make-up collectie
shoppen

The Body Shop Down to Earth oogschaduw-lijn is 100% veganistisch

De nieuwe Down to Earth oogmake-up van The Body Shop is 100% veganistisch en is geïnspireerd op natuurlijke kleuren en is verrijkt met Community Trade maroela-olie, babassu-olie en sesamolie. Dankzij de verzorgende formule blijft de oogschaduw langdurig en mooi egaal zitten. De oogschaduw is intens gepigmenteerd en de kleuren mengen eenvoudig waardoor je unieke make-up looks kunt creëren. Van een mysterieuze smokey eye tot een nude look, de Down to Earth Eye Shadow kun je zowel droog als nat gebruiken.

palette

De nieuwe Down to Earth Eye Shadow Palettes zijn verkrijgbaar in 5 varianten. Met elke quad kun je meerdere looks maken die
flatterend zijn voor alle kleur ogen,van diepbruin tot helderblauw. Of je nou een natuurlijke look wilt, een smokey look voor een avondje uit of simpelweg de contour van je ogen wilt benadrukken. En de Down to Earth Eye Shadow Quads zijn er verschillende tinten waarmee je 3 verschillende looks kan creëren.

quad