Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse
  • Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula
  • Rosti Mepal hydro herbs kruidenpotjes Rosti Mepal hydro herbs kruidenpotjes
  • Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer
  • IKEA lanceert de SOMMAR 2016 collectie voor een zomerse  picknick IKEA lanceert de SOMMAR 2016 collectie voor een zomerse picknick
shoppen

Picknicken en kamperen met Rosti Mepal

Ben je op zoek naar plastic servies, bestek en glazen voor je picknick of kampeertrip? Bij de Rosti Mepal Shop kan je kiezen uit heel veel verschillende kleuren en designs, en het is niet alleen onbreekbaar en handig, maar alles ziet er ook nog eens heel erg leuk uit.

happy camping

Het Rosti Mepal servies is gemaakt van hoogwaardige kunststof dat niet alleen bestand is tegen hoge temperaturen, maar ook sterk, krasbestendig en licht van gewicht. Dus ideaal in de picknickmand, op de camping of op de boot. En de bijhorende glazen zien eruit als glas, voelen als glas en drinken als glas, maar ze zijn gemaakt van kunststof. Het assortiment glazen bestaat o.a. uit sapglazen, wijnglazen en bierglazen. Elk glas is niet alleen los, maar ook als set van 2 glazen verkrijgbaar.

kamperen

En natuurlijk heeft Rosti Mepal ook een handige waterkan. Er gaat maar liefst 1,5 liter water (of sap) in waterkan Flow en hij past ook nog eens in de koelkastdeur. En bij de waterkan horen natuurlijk bijpassende glazen.

 

En bij servies hoort ook bestek. Het driedelige kampeerbestek is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en bestaat uit een mes, vork en lepel. De clip houdt het bestek netjes bij elkaar.

En voor het meenemen van een gezonde salade, verse broodjes of frisse yoghurt met muesli en fruit; er zijn er veel producten om het eigen eten en drinken mee te nemen naar het werk, school of hobby. Een stevige Take A Break broodtrommel, handige drinkbeker, duobeker of trendy JustWater en Ellipse drinkflessen.