Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • essence lanceert nieuwe trend edition ‘me & my umbrella’ essence lanceert nieuwe trend edition ‘me & my umbrella’
 • essence Trend Edition; ‘Try it. Love it!’ essence Trend Edition; ‘Try it. Love it!’
 • CAPTION nagellak lanceert de Resort Collection CAPTION nagellak lanceert de Resort Collection
 • essence collectie voorjaar/zomer 2016 essence collectie voorjaar/zomer 2016
 • Limited Edition ‘It Pieces’ by CATRICE Limited Edition ‘It Pieces’ by CATRICE
 • Limited Edition ‘Doll’s Collection’ van CATRICE Limited Edition ‘Doll’s Collection’ van CATRICE

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Caption nagellak introduceert de Neon Pop collectie

CAPTION introduceert de Neon Pop collectie: 7 opvallende kleuren die een fluorescerend effect geven. In combinatie met een witte kleur als basis, worden de Neon Pop kleuren nog intenser en feller. Daarnaast tover je met de nieuwe Graffity Style nail art screens de mooiste creaties tevoorschijn.

caption neon pop

 

 

Met de Neon Pop collectie gaat CAPTION deze zomer full-on colour. De 7 nieuwe kleuren met namen als Shut The Front Door, Enough Already en Speak Up geven je in no time een opvallende nail look. Van knallend paars tot fluorescerend roze en feloranje,
deze zomer geen saaie manicure! De Neon Pop kleuren matchen perfect bij verschillende trends die gespot zijn op de runways van alle grote modehuizen; kleed jezelf van top tot teen in één opvallende felgekleurde print, met een matching nagellak als finishing touch. Of geeft juist een rustige, romantische look een verrassend effect met neon details op je nagels.

Sfeerbeeld CAPTION graffiti

En zo werkt het Neon Pop stappenplan;
Start de CAPTION nail look met de CAPTION Base Coat, deze lak maakt je nagels tevens sterker en gezonder. Vervolgens kies je één van de 7 Neon Pop kleuren en breng in twee lagen aan voor een optimaal resultaat. Wil je een intens neon effect, breng dan na de Base Coat eerst de witte Heaven Help Me nagellak aan. Deze kleur dient als het ware als een wit canvas om je neon kleur extra
te laten knallen. Eindig met de Top Coat, welke tevens fungeert als een sealer waardoor de lak wordt verzegeld en extra snel droogt. Caption is binnen enkele minuten touch dry en dit gaat in slechts enkele minuten over in de hardheid van een gellak. Zónder het gebruik van een UV lamp of andere hulpmiddelen.