Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Dr. Organic Vitamine E verzorgingsproducten Dr. Organic Vitamine E verzorgingsproducten
 • Energiek de winter door met Biotona Bio Supergreens & Phyto-Detox Energiek de winter door met Biotona Bio Supergreens & Phyto-Detox
 • Dr. Organic Virgin Olive Oil serie Dr. Organic Virgin Olive Oil serie
 • Kruidvat Originals krijgen een nieuwe look Kruidvat Originals krijgen een nieuwe look
 • Dr. Organic Snail Gel Anti-Aging producten Dr. Organic Snail Gel Anti-Aging producten
 • Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Dr. Organic huidverzorging

Ik heb, in de loop van de afgelopen jaren, regelmatig aandacht besteed aan de producten van Dr. Organic. Ruim anderhalf week geleden ben ik aanwezig geweest bij een presentatie (in het fantastische restaurant De Kas) van Steve Price, de exportdirecteur van Dr. Organic. En heb ik nog meer informatie gekregen over dit bijzondere huidverzorgingsmerk.

dr_organic

Dr. Organic (in Nederland te koop bij Holland & Barrett, voorheen De Tuinen) is in 2008 opgericht en wordt inmiddels in meer dan 60 landen verkocht. En zij hebben een aantal geloftes waar alle producten en productlijnen aan moeten voldoen; er worden (zoveel mogelijk) organische producten gebruikt en als dit niet mogelijk is dan worden er duurzame natuurlijke alternatieven gebruikt. Er worden Bioactive ingrediënten gebruikt en dit houdt in dat alle ingrediënten gegarandeerd werkzaam zijn. Er wordt niet gewerkt met chemicaliën, met dierlijke producten, minerale oliën of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Er wordt niets op dieren getest (alleen op mensen) en alleen als het echt nodig is worden er conserveermiddelen verwerkt.  En alle producten zijn geschikt om te gebruiken door vegetariërs.

In 2008 is er gestart met 6 verschillende huidverzorgingslijnen en momenteel zijn er 14 series en worden er binnenkort een aantal nieuwe series toegevoegd, zoals een herenlijn en aromatherapie-aromaballs.

Tijdens de presentatie werden er aan 5 verschillende huidverzorgingslijnen extra aandacht besteed, nl.  Organic Aloe Vera, Organic Coconut, Organic Hennep Oil, Organic Moroccan Glow en Organic Vitamin E. En wat ik niet wist is dat Dr. Organic ook giftpacks heeft (ideaal als cadeau) maar ook hand & nail kits, Organic Lavender socks & gloves en ook travelsize sets die je in je handbagage mag meenemen.

En ik was al een fan van Dr. Organic (omdat het heerlijke producten zijn, die ook nog eens heel betaalbaar zijn) maar na de presentatie waarbij ik net iets meer te horen heb gekregen over de filosofie en de achtergrond gebruik ik Dr. Organic met nog meer plezier.

(Binnenkort lees je meer over een aantal producten van Dr. Organic.)