Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Met MioSMART Home Solutions hou je je huis in de gaten Met MioSMART Home Solutions hou je je huis in de gaten
  • Nu ook in Nederland; de Striiv Activity Trackers Nu ook in Nederland; de Striiv Activity Trackers
  • SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit
  • Brouw je eigen bier met de MiniBrew Brouw je eigen bier met de MiniBrew
  • Greenchoice lanceert BOKS Greenchoice lanceert BOKS
  • Parrot lanceert de Parrot Pot Parrot lanceert de Parrot Pot
ladygadgets

Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles

De waterfles heeft een ware revolutie doorgemaakt; een paar jaar geleden had er bijna niemand een flesje water bij zich, terwijl er nu al een waterfles is ontwikkeld die oa. bijhoudt of je genoeg water drinkt dmv. een speciale app en dat is de HidrateSpark.

hidratespark

De Hidrate Spark is een zgn. kickstarterproject en bedacht in 2014 tijdens een Google Startup weekend door een studententeam. In slechts 54 uur hadden zij een waterfles bedacht met een tracker en een app, zodat je waterinname exact gemeten kon worden. Met deze ‘uitvinding’ haalden zij de 3e plaats maar er was grote interesse naar deze flessen en heeft men besloten om de waterflessen te gaan produceren.

app hidratespark

De HidrateSpark is er in 6 kleuren en de bijbehorende app is geschikt voor iOS en Android en houdt dus bij of je genoeg water gedronken hebt, in combinatie met jouw activiteiten en gedrag. En als je je doel bereikt hebt, gaat de fles gloeien. Als je nu je bestelling doet, dan wordt de HidrateSpark in december van dit jaar geleverd, dus mooi op tijd voor alle goede voornemens voor 2017!

 

oplichten fles