Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
 • Kruidvat Handcrèmes Kruidvat Handcrèmes
 • Essence lanceert ‘Try it. Love it!’ make-up collectie Essence lanceert ‘Try it. Love it!’ make-up collectie
 • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
 • Christmas Luxury by CATRICE Christmas Luxury by CATRICE
 • Kruidvat lanceert ‘Moments of Me’ bad & doucheproducten Kruidvat lanceert ‘Moments of Me’ bad & doucheproducten

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
 • Physalis helpt je met je winterweerstand Physalis helpt je met je winterweerstand
 • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
shoppen

Limited Edition ‘It Pieces’ by CATRICE

Wil je eerder genieten van een Limited Edition van CATRICE? Dan kan je deze maand al terecht voor Limited Edition “It Pieces” by CATRICE  en deze bevat de nieuwe highlights van het aankomende seizoen. Absoluut onmisbaar zijn de fluweelachtig zwarte, smokey Prêt-à-Volume Mascara voor sensationele wimpers en de Matt 6hr Lip Artist, in 3 verschillende prachtige kleuren, die iedere herfst- of winteroutfit compleet maakt.

it pieces catrice 2016

It Pieces by CATRICE – Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow
Hybride Held. Een intense kleur gecombineerd met een lichte uitstraling. De nieuwe en extreem crèmige poeder textuur geeft een maximale kleur na slechts een keer aanbrengen. In drie verschillende kleuren – champagne, roze en grijs.

It Pieces by CATRICE – Prêt-à-Volume Smokey Mascara
Het idee van fluweel. Diepzwart volume en definitie: het vezel borsteltje verzekert je van een expressieve look voor je wimpers. Blijft tot 18 uur zitten, bevestigd door een extern instituut.

It Pieces by CATRICE – Shine Appeal Fluid Lipstick Intense
Schitterend Silhouette. De diepe, rijke kleur van een lippenstift gecombineerd met een intensieve glans. De hoge pigmentatie en de langhoudende formule maken deze eyecatcher onderscheidend. Twee kleuren, twee highlights: pink en rosé.

It Pieces by CATRICE – Matt 6hr Lip Artist
Finishing Touch. Blijft zes uur lang zitten zonder je lippen uit te drogen. Intensieve dekking en een fijne, subtiele uitstraling. De textuur creëert perfect matte lippen. Accenten kunnen worden aangebracht in een lichte en donker roze kleur of in fel fuchsia.

CATRICE-it-pieces

It Pieces by CATRICE – Deluxe Glow Highlighter
Driekleurige glans. Drie verschillende highlight kleuren in champagne, roze en brons voorzien je huid van een natuurlijke glans. De extreem zachte poeder bevat glansdeeltjes die reflecteren in het licht en zorgen voor een ultieme glow. Verrijkt met vitamine E en jojoba olie.

It Pieces by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Eindeloze Elegantie. Onze probeer-en-test-formule in negen kleuren. Buitengewoon diepe kleur, langhoudend en een hoogglans finish. Het professionele ronde kwastje geeft een prachtig resultaat na slechts een keer aanbrengen. Drie kleuren, palissander en twee bessentinten, verwelkomen het herfstseizoen.