Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
 • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
 • DUO lanceert party collectie DUO lanceert party collectie
 • Een handtas voor je hoge hakken Een handtas voor je hoge hakken
 • Bama introduceert Ultradunne Gel Liners Bama introduceert Ultradunne Gel Liners
 • Oranje pumps Oranje pumps

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
 • Physalis helpt je met je winterweerstand Physalis helpt je met je winterweerstand
 • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
shoppen

Feraggio pumps zijn de perfecte pumps

De perfecte pump, die ook nog eens echt lekker zit, bestaat niet! Maar niks is minder waar, want de perfecte pump bestaat wel, en Feraggio pumps zijn het bewijs. En behalve de schoenen zijn ook de bijzondere Feraggio schoenendozen helemaal geweldig.

Product group

Feraggio maakt 1 model pump, in su├Ęde, en de hak is er in 2 hoogtes (10 cm en 7,5 cm) en dit zijn high heels waarop je echt de hele dag en avond op kan lopen en staan. Momenteel zijn er al 22 kleuren, en de collectie wordt regelmatig uitgebreid.

En ook de bijbehorende schoenendozen zijn een verhaal apart, en zijn speciaal bedoelt voor alle vrouwen die hun schoenen in dozen bewaren. Elke doos heeft een ander formaat en dat ziet er dus heel rommelig uit, en als je de onderste doos wilt hebben, valt de hele stapel om. De Feraggio doos heeft een ladesysteem en je kunt alle dozen op elkaar stapelen (dmv. de speciale slipcover) en gemakkelijk je schoenen uit de doos halen en aan 1 kant zit een vakje waarin je een foto van je schoenen kunt doen. En om het je nog gemakkelijker te maken, je kan de dozen los bestellen en er passen ook gemakkelijk een paar heren schoenen in. Verder kan je via een speciale tool op de website je eigen schoenen foto’s uploaden zodat deze precies in het vakje past.

dozen met foto