Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk
  • TAG Heuer lanceert het TAG Heuer Connected horloge TAG Heuer lanceert het TAG Heuer Connected horloge
  • Oris lanceert 3 nieuwe horloge modellen Oris lanceert 3 nieuwe horloge modellen
  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Vaderdag tip; Oris Divers Sixty-Five duikhorloge Vaderdag tip; Oris Divers Sixty-Five duikhorloge
shoppen

Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland

Het Australische horlogemerk Christian Paul  is nu ook gelanceerd in Nederland  en is er klaar voor om ook mode minnend Europa te veroveren. De 1e collectie is geïnspireerd op de eenvoud  en de easy way of fashion uit Australië. Het  concept is simpel; er zijn 4 verschillende uurwerken in 2 maten en je kan de diverse bandjes heel eenvoudig wisselen.

161215_ChristianPaul11838

Christian Paul is opgericht in 2015 door Timothy Caruana, geboren en getogen in Sydney. Christian Paul is vernoemd naar zijn eigen zoon en de ‘C’ in het logo duidt 11 uur en 25minuten aan, het tijdsstip waarop zijn zoon geboren is. De kleuren van de horlogebandjes zijn  vernoemd naar de adembenemende stranden die Australië rijk is en waar  Timothy  zelf  dierbare  herinneringen  koestert.

De collectie bestaat uit populaire Marble en Marble Mesh, de Luxe en de Grid collectie. En dankzij de verwisselbare bandjes kan je in een handomdraai een uniek horloge naar jouw eigen smaak worden samengesteld. Er is keuze uit Italiaans kalfsleder of de Mesh horloge straps.