Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
  • jane iredale Naturally Glam make-up collectie jane iredale Naturally Glam make-up collectie
  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Fashion Week look by CATRICE Fashion Week look by CATRICE
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
shoppen

Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis

Alle dames die dol zijn op voordeeltjes en haar make-up collectie wil aanvullen moeten even opletten want Trekpleister heeft dit aankomende weekend een bijzondere make-up & gezichtsverzorgingsactie, samen met Rimmel, Max Factor, L’Oréal Paris en Maybelline!

TP Make-up_groepsbeeld

Want as. vrijdag, zaterdag en zondag (27, 28 en 28 mei) krijg je bij de make-up artikelen en huidverzorgingsproducten, die je bij Trekpleister koopt, er 1 gratis. Maw. je koopt er 1 en de 2e krijg je er gewoon bij, voor niks. Dus kan je op deze manier ervoor zorgen dat je je favoriete kleur lippenstick of nagellak op voorraad hebt, maar je kan je ook een vriendin, zus of moeder verrassen met jouw favoriete mascara of poeder van de 4 genoemde merken. Maar op = op!

TP skincare