Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
  • Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren
wonen

Philips introduceert de Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker

De Soundbar is niet meer weg te denken, onder je tv. En dan is het natuurlijk wel zo dat hoe groter de TV, des te groter de soundbar, want anders krijg je geen goed geluid. Gelukkig niet, want de nieuwste Philips Soundbar, de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker, is slechts 40 cm breed en maar 5,8 cm hoog. Maar wel met het geluid dat klinkt alsof je een kamerbrede soundbar hebt. Waar je normaal slechts goed geluid hebt zo ver als de breedte van de soundbar reikt, zijn hier de drivers zo afgesteld dat er een kamer vullend surround geluid uit komt. (Vanaf september as. is deze Soundbar te koop.)

sfeerbeeld
De Microbeam-technologie die voor dit brede geluid zorgt, combineert vier extreem gevoelige, precies afgestelde drivers met geavanceerde digitale geluidsverwerking. En dat in combinatie met ddde unieke, zelf-ontworpen tweeter geluidsgolven en een bandpass subwoofer en je hebt een geluid dat niet alleen krachtig is, maar ook perfect in balans is.

Zowel de subwoofer als de soundbar zijn draadloos om te zorgen dat er zo min mogelijk kabelrommel in huis slingert. Ook de subwoofer is slank en kan zowel staand als liggend gebruikt worden. Daarom kan hij gemakkelijk onder een bank weggeborgen worden. De soundbar kun je ook gebruiken om muziek af te spelen. Je kunt op verschillende manieren je apparaten verbinden zoals via HDMI ARC en Bluetooth (aptX en AAC).

soundbar + subwoofer