Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Gazelle blokkeert bellen en WhatsAppen tijdens het fietsen Gazelle blokkeert bellen en WhatsAppen tijdens het fietsen
  • De IKEA fiets is in aantocht De IKEA fiets is in aantocht
  • Nieuwe fietstassen van Fastrider Nieuwe fietstassen van Fastrider
  • Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series
  • Scherp geprijste Actioncam, de Activeon CX Scherp geprijste Actioncam, de Activeon CX
  • Thule wandelwagens en kinderdragers Thule wandelwagens en kinderdragers
shoppen

De Fietstrolley van FastRider

Ik fiets zelf regelmatig naar het station, met alleen handbagage, maar het is altijd een hele tour om mijn handbagage trolley veilig op mijn fiets te binden. Maar dat ‘probleem’ is opgelost met de Fietstrolley van FastRider.

Sfeerfoto's FastRider 2016

De Fietstrolley heeft een inhoud van 26 liter en perfect voor de dagelijkse boodschappen, voor woon-werkverkeer of school maar dus ook als handbagagetrolley in het vliegtuig. Je schuift de stang uit en de Fietstrolley volgt je waar jij gaat. En ben klaar om weer op pad te gaan? Dan klap je de stang in, de haken uit en je hangt hem aan je fiets. 

De FastRider Fietstrolley heeft stevige, gelagerde softwheels. Zo blijft de trolley over elk oppervlak comfortabel rijden. Door de ruimte en grote opening past alles er met gemak in en is het veilig op te bergen door middel van een ritssluiting. De trolley heeft een oepele telescopische duwstang en deze kan worden ingeklapt en achter een rits worden opgeborgen op momenten dat tillen met de twee handvatten net even handiger is. De trolley is gemaakt van waterafstotend polyester, voorzien van reflectie en met stevige (draaibare) haken.

De Fietstrolley is er in 2 kleuren; uni zwart en Fleury/zwart en kost euro 69,95.