Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept
  • We Love Macarons handcrème We Love Macarons handcrème
  • Kruidvat Handcrèmes Kruidvat Handcrèmes
  • Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten
  • Gentle Man, voor mannen met ballen Gentle Man, voor mannen met ballen
  • Dr. Organic Virgin Coconut Oil verzorgingslijn Dr. Organic Virgin Coconut Oil verzorgingslijn
shoppen

Margaret Dabbs hand- en voetverzorging

Afgelopen week heb ik, tijdens de The Beauty Store (georganiseerd door MOOIpr), kennis gemaakt met het Margaret Dabbs. En Margaret Dabbs heeft een uitgebreide verzorgingslijn voor je handen en voeten.

CHtihFoW8AAv6dJ

Dit Engelse salon merk heeft inmiddels meerdere onderscheidingen heeft gewonnen en is speciaal bedoeld voor vrouwen en mannen die de gezondheid van hun handen en voeten willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl.

Het is het 1e echte schoonheidsregime voor de voeten & handen en de luxueuze behandelingsprodukten zijn vakkundig samengesteld om jou gezonde, prachtige voeten en handen te geven. De producten bevatten oa. de organische Emu olie (bekend om de genezende, hydraterende en anti-veroudering eigenschappen) en geweldig geurende citroen mirte en daardoor geven deze producten je wonderbaarlijk langdurige resultaten en wonderschone voeten en handen.

Je vind Margaret Dabbs Foot Clinics oa. in Harrod’s, Fortnum & Mason, Liberty, Selfridges en in Dubai.