Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
ladygadgets

ACTIVEON introduceert selfiestick voor honden

Heb je altijd al willen weten wat voor avonturen je hond (of kat) beleeft als ie los in het bos rond holt. Of ben je benieuwd naar het leven vanuit het gezichtsveld van je huisdier? Stap met het ACTIVEON 360 Dog Vest in de wereld van jouw hond.

hond

 

ACTIVEON geeft baasjes en actieve honden met het 360 Dog Vest het ultieme accessoire om deze 2 werelden samen te laten komen. Met het 360 Dog Vest wordt het assortiment voor ACTIVEON action camera-accessoires nog verder uitgebreid. Uiteraard is het vest geschikt voor alle camera’s van ACTIVEON maar ook voor verschillende andere merken.

Of jouw huisdier nu houdt van rennen, zwemmen of door de modder rollen, met het 360 Dog Vest krijg je een unieke inkijk zijn wereld. Het 360 Dog Vest past bij elke hond/huisdier tussen de 7 & 54 kilo.Het vest is makkelijk verstelbaar en past om de nek of op de rug, zonder de hond te belemmeren in zijn natuurlijke bewegingen. Het is gemaakt van diervriendelijk materiaal, zo blijft het ook comfortabel zitten tijdens langere tochten. Het materiaal is na een sprong in het water of de modder zo weer schoon te maken.