Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag cadeautip; Y-Ply relax krukje Moederdag cadeautip; Y-Ply relax krukje
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
  • FLOSSY Style schoenen FLOSSY Style schoenen
wonen

Loungen op de Lamzac Hangout

Afgelopen donderdag ben ik aanwezig geweest bij de presentatie van de lente/zomer collectie van The North Face (hierover lees je morgen meer). En wij zijn allemaal naar huis gegaan met de Lamzac Hangout loungebank/bed.

lamzac

De Lamzac Hangout is een Nederlands product. Het is een grote zak, die je heel klein kunt opvouwen, maar eenmaal gevuld met 600 liter lucht, die je heel eenvoudig opschept, kan je heerlijk liggen en zitten op de Lamzac. Door meer naar de punt te verplaatsen ga je rechter zitten en vventueel is de zak ook kleiner op te rollen (met minder lucht) voor situaties wanneer er minder ruimte beschikbaar is, bijvoorbeeld op een boot of festival.

En afloop rol je de bank eenvoudig op en past ie in de, bijgeleverde, draagtas. En daardoor is ie perfect voor op reis, strand, boot, bos, balkon of terras en kan je heerlijk chillen, tukken, hangen en luieren.

De Lamzac is gemaakt van sterk nylon ripstop en slijtvast nylon in de sluiting. Alle naden zijn gestikt met sterk leergaren. De binnenlaag die de lucht tegenhoudt is eventueel altijd zelf te vervangen, mocht het ooit nodig zijn. Hij kan tegen een stootje (asfalt, stenen, tegels, bos en zand) en is ook waterresistant.

Op de video kan je zien hoe gemakkelijk je de Lamzac kan vullen.YouTube voorvertoningsafbeelding