Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie
shoppen

Test; Valmont Hydration lijn

Het hydrateren van je huid is eigenlijk de basis voor een mooie, rimpelloze huid en daarom lanceert Valmont de Valmont Hydration lijn die bestaat uit 2 nieuwe producten, 3 herformuleringen van bestaande producten én een totaal nieuwe, frisse verpakking.

 

valmont booster

Valmont introduceert huidhydratatie à la carte, oftewel een beautyritueel dat kan worden aangepast aan de behoeften van de huid met bijpassende producten. Hydratatie is in eerste instantie altijd bedoeld om veroudering te voorkomen of juist aan te pakken en dit kan worden afgestemd op de huidige conditie van de huid. Een belangrijke rol om de vochtbalans op orde te houden speelt de NMF-aanpak, bestaande uit aminozuren die ervoor zorgen dat water zowel kan worden opgenomen als vastgehouden. Speciaal voor de juiste hydratatie, kiest Valmont dan ook alleen de beste actieve moisturizing ingrediënten en de meest geschikte texturen. Daarnaast zorgt het bekende Triple DNA met een complexe carbohydrate structuur ervoor dat de huid continu van vocht wordt voorzien, doordat de suikermoleculen in staat zijn om meer dan duizend keer hun eigen gewicht vast te houden in water. Minerale zouten stimuleren daarnaast de natuurlijke hydratatie en de toevoeging van hyaluronzuur werkt direct liftend en verzachtend. In Azië is ‘layering’ al een heuse ceremonie, maar ook in Europa wint deze methode aan populariteit. Het nieuwe Valmont hydratatieconcept à la carte biedt dan ook voor iedereen een perfecte combinatie voor een optimaal resultaat, of je er nu voor kiest om één, twee of meerdere producten op het gezicht aan te brengen.

En ik ga de 2 nieuwe producten, de Moisturizing Serumulsion en Moisturizing Booster voor jullie testen, icm. MiLi Pure Skin Moisture Detector.

valmont serumulsion

De nieuwe Moisturizing Serumulsion is een combinatie van een serum en moisturizing emulsie ineen. Het product combineert het comfort van een crème met de kracht van een serum en laat alle tekenen van een droge huid als sneeuw voor de zon verdwijnen. De vochttoevoer wordt gereguleerd, terwijl
tegelijkertijd de huidlipiden worden beschermd. Daarnaast is de unieke textuur vooral geschikt om te ‘layeren’. De vloeibare, crèmige en zijdezachte formule is de nieuwe manier om de huid dagelijks te verwennen!

Speciaal voor de liefhebbers van wellness at home introduceert Valmont de Moisturizing Booster, een vloeibare gel voorzien van ingrediënten die het mogelijk maken om het watergehalte in de huid te verhogen. Het is de unieke combinatie van hoge moisturizing potentie van twee typen hyaluronzuur (met zowel hoog en laag moleculair gewicht). Daarbij wordt de huid voorzien van een zijdezachte laag dat rimpels direct vervaagt, ook op de langere termijn. Deze spa treatment voor thuisgebruik biedt de professionele expertise,met een instant opvullend effect om de huidproblemen van een droge huid aan te pakken.

Naast de twee compleet nieuwe producten, hebben de texturen van de Priming with a fluid, Moisturizing with a cream en Moisturizing with a mask een update ondergaan.