Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
ladygadgets

Mail & Win; Epson EcoTank Printer

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen heeft Epson een nieuwe serie printers gelanceerd, en dit zijn de EcoTank printers. Ik ga er binnenkort een Epson EcoTank printer voor jullie testen, dus daarover binnenkort meer.

allget-2550-22-

Maar het wordt nog veel leuker want ik mag 1 van mijn lezers/lezeressen blij gaan maken met een Epson EcoTank printer! De EcoTank printers werken met losse navulbare inktflesjes ipv. inktcartridges en ze gaan wel 2 jaar lang mee. Maw. je hoeft je 2 jaar lang niet druk te maken of je genoeg inkt hebt voor het werkstuk van je kind of het kopietje van je paspoort. En mocht je inkt nodig hebben, dan zijn de kleuren los te bestellen, voor slechts euro 10,- per flesje.

Hoe kan jij kans maken op deze superzuinige Epson EcoTank printer? Dat is heel eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op deze vraag; Wat kunnen alle Epson EcoTank printers, behalve printen? Mail het antwoord, voor 17 april as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)