Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Brabantia afvalemmer, de Bo Touch Bin Nieuwe Brabantia afvalemmer, de Bo Touch Bin
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • Etos zomer musthaves Etos zomer musthaves
  • Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk
  • Parrot introduceert de Zik 3 Parrot introduceert de Zik 3
  • Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak
shoppen

Ipanema with STARCK

Het Braziliaanse slippermerk Ipanema is voor de collectie van 2016 een spectaculaire samenwerking aangegaan met wereldberoemd designer Philippe Starck. De combinatie van Ipanema’s liefde voor mode samen met Starck’s talent producten te ontwerpen die intelligent, minimalistisch en elegant zijn, zorgt voor een bijzondere collectie.

Ipanema-with-starck

De Ipanema with STARCK collectie bestaat uit 4 verschillende designs, elk verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Deze slippers en sandalen zijn geïnspireerd door verschillende leefstijlen van moderne vrouwen zoals: arty, glamour, nature en sophisticated chic. Het kleurpallet van de collectie is een mix van neutrale en citrustinten zoals wit, zwart, smoke, geel, roze en transparant.

ipanema with starck collectie

Gericht op duurzaamheid, Ipanema with STARCK is 100% recyclebaar en al gemaakt van 30% gerecycled materiaal. De banden zorgen voor een goede pasvorm om de voet.
starck met slippers