Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • Philips wenst je Happy Valentine Philips wenst je Happy Valentine
  • Samen fietsen maakt je gelukkig Samen fietsen maakt je gelukkig
shoppen

essence Happy Pink Valentine

 

Het is vandaag Valentijnsdag, dus kloppende hartjes, verliefde blikken, geheimzinnige kaartjes en liefdevolle berichtjes. En op de dag van de liefde mag je look liefdevol en girly zijn. essence geeft de beste make-up tips voor de perfecte Valentijn look.

valentijnsdag

De Valentine look vraagt om ogen om verliefd op te worden. Kijk je lief diep in de ogen met de i love extreme crazy volume mascara. Deze mascara bereikt zelfs de kleinste wimpers: voor extra lange wimpers en een verleidelijke blik.

crazy volume mascara opened

De ‘look of love’ kan niet zonder een blos op de wangen. De silky touch blush adorable zorgt voor natuurlijke accenten op je wangen. Dus kies op Valentijnsdag voor deze zachtroze tint.

10 adorable open

Natuurlijk zijn je lippen ook Kiss-proof  meet Valentine! De longlasting lipstick adorable matt! is prachtig rozerood en past perfect bij je Pink Valentine look.

14 adorable matt! open

En ga ook voor roze voor je nagels. De I love TRENDS nail polish the nudes hope for love is een zachtroze nagellak voor een romantische look. En iets opvallender is de I love TREND nail polish the metals rock my heart.

ess_I_Love_Trends_The_Metals_0815_23