Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • Philips wenst je Happy Valentine Philips wenst je Happy Valentine
  • Samen fietsen maakt je gelukkig Samen fietsen maakt je gelukkig
  • essence Happy Pink Valentine essence Happy Pink Valentine
  • Specsavers loves Moschino! Specsavers loves Moschino!
shoppen

Endless Jewelry opent Pop-up Store op Schiphol

In samenwerking met Gassan Diamonds opent Endless Jewelry haar eerste, Nederlandse Pop-up Store. Vanaf vandaag, 2 februari, zal Endless Jewelry twee weken lang een gedeelte van haar collectie showen in de Gassan Diamonds winkel (aankomstpassage 35) op Schiphol Plaza.

ENDLESS JEWELRY - Valentine

Endless Jewelry staat bekend om haar grote assortiment kleurrijke armbanden en klassieke bedeltjes, die binnen recordtijd zowel de nationale als internationale markt hebben veroverd. Met Jennifer Lopez als brand-ambassador en co-designer van Endless Jewelry zijn al diverse elegante collecties uitgebracht, die momenteel verkocht worden in 23 landen. Het kleurrijke DNA van Endless Jewelry en de scherpe, glamoureuze stijl van de zangeres worden gecombineerd in een krachtige luxe sieradenlijn.

endless armband

De verkrijgbare armbandjes (in 5 verschillende kleuren) zijn onderverdeeld in 6 prijscategorieën tussen de € 39,- en € 102,-. Er is dus genoeg keuze om een passend armbandje met bedeltje uit te kiezen voor welke gelegenheid dan ook. ‘Any mood, any occassion, any outfit’.