Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER
  • Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold
  • Nokia is terug van weggeweest en lanceert 4 telefoons Nokia is terug van weggeweest en lanceert 4 telefoons
  • Refurbished smartphones bij SWOOP Refurbished smartphones bij SWOOP
  • HTC lanceert de HTC Desire 650 HTC lanceert de HTC Desire 650
  • Sporten met de FlipBelt Sporten met de FlipBelt
ladygadgets

Test; Doro Liberto 825

Doro heeft de Doro Liberto 825 gelanceerd en dit is een intelligente smartphone, speciaal voor senioren. Want Doro begrijpt, door haar jarenlange ervaring, de behoeften van senioren. Toch is de Doro Liberto 825 niet echt ontwikkeld voor beginnende smartphone-gebruikers, maar voor de ervaren gebruiker.

doro 825

De speciale interface die Doro ontwikkelde bovenop Android 5.1 Lollipop, is gebaseerd op interactie met jou en zo kan je op je op eigen tempo de digitale wereld ontdekken en stap-voor-stap op een eenvoudige manier het toestel ontdekken.

De Liberto 825 heeft een 5’inch HD scherm, 4G, NFC tag en natuurlijk de bekende Doro noodknop. Verder ondersteunt de smartphone het gebruiksgemak met HD Voice, HAC (Hearing Aid Compatibility ofwel Compatibel met hoorapparaten), My Doro Manager en Doro Connect & Care.

Nu klinkt het woord ‘seniorentelefoon’ natuurlijk niet zo heel erg sexy, maar aangezien er ook nog genoeg niet-seniore dames (en heren) zijn die lang niet alles uit hun smartphone weten te halen, of gewoon niet precies weten wat hun smartphone allemaal kan vind ik het erg leuk om ook deze smartphone te mogen gaan testen. Dus ik ga aan de slag en binnenkort volgt mijn verslag.

doro liberto 825