Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
shoppen

Groen winkelen? Dat kan online bij Green Jump

Heb je ook weer goede voornemens gemaakt voor 2016? En is 1 daarvan dat jij (en je gezin) dit jaar duurzamer gaan leven én wonen? Dit kan heel eenvoudig bij de online winkel van Green Jump.

green jump

Het motto van Green Jump is heel eenvoudig; nl. op een leuke en simpele manier een groen sprongetje maken zodat iedereen gezond kan opgroeien in een duurzame wereld. En dat kan heel simpel en gemakkelijk met leuke spullen en accessoires die eco, bio en fair trade geproduceerd worden, en onder goede arbeidsomstandigheden. Green Jump heeft meer dan 2.000 producten die waarde hechten aan de combinatie van duurzaam én mooi.

thermosbakjes

Zelf werd ik helemaal ‘warm’ van de handige rvs-thermosbakjes waarmee je yoghurt, kwark of een portie vers fruit lekker gekoeld houdt of een warme lunch met soep, pasta of rijst warm houdt; alles blijft nl. koud of warm als je wilt in deze handige bakjes. De opening is groot genoeg om je eten makkelijk in te doen en om handig uit te eten.