Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VanMoof lanceert een anti-diefstal fiets, de SmartBike VanMoof lanceert een anti-diefstal fiets, de SmartBike
  • VanMoof lanceert de Electrified S e-bike VanMoof lanceert de Electrified S e-bike
  • VANMOOF lanceert een nieuwe damesfiets VANMOOF lanceert een nieuwe damesfiets
shoppen

Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series

VANMOOF heeft een nieuwe damesfiets gelanceerd; de Q-series ofwel de Queen onder de stadsfietsen. Het is dé fiets voor de hardwerkende en multitaskende vrouw, die ook in de winter veilig en stijlvol van A naar B wilt komen.

VANMOOF Q-serie

De Q-series heeft een unieke ingebouwde opbergruimte, waarmee je eenvoudig een paar stiletto’s, extra kleding of een handtas in mee kunt nemen en zo ben je voorbereid op elke weer- en werkomstandigheid en kom je altijd stijlvol voor de dag. En ook heb je geen zorgen meer over kapotte fietslampjes, want de verlichting van de Q-series werkt pedaal aangedreven en is heel fel. Daarnaast zorgt het lichte maar solide aluminium frame ervoor dat je supersnel, én met stijl, aankomt op je bestemming.

Je kunt de Q-series naar jouw eigen smaak customizen. Er zijn 5 verkrijgbaar verschillende kleuren (zwart, goud, zilver, mint en roze) en kan je de fiets upgraden met verschillende accessoires, zoals een kinderzitje, een bagagedrager en fietstassen.