Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei
  • Reinig je gezicht met de Konjac Spons Reinig je gezicht met de Konjac Spons
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak
  • Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle
  • Kruidvat lanceert haarkleurcrème Colors to Play Kruidvat lanceert haarkleurcrème Colors to Play
shoppen

Kruidvat lanceert Skinscience Purifying Cleansing System

Ook KRUIDVAT heeft nu een reinigingsborstel en deze borstel is onderdeel van het Skinscience Purifying Cleansing System.

skinscience gezichtsborstel

En met de beautytool en de speciale cleansing cream van het Skinscience System reinig je je huid 6x effectiever dan met de hand. De gezichtsreinigingsborstel met sonische technologie, in combinatie met de nieuwe Deep Cleansing Cream, geeft de huid een optimaal resultaat en dat is een schone, gladde, egale en gezonde huid.

skinscience navulborstel

Behalve de reinigingsborstel bestaat de serie uit een Skinscience ‘navulborstel’ en Kruidvat Skin Science Deep Cleansing Cream die speciaal is ontwikkeld voor gezichtsreiniging icm. het Kruidvat Skin Science Purifying Cleansing System. De crèmige gel verwijdert make-up en onzuiverheden op zachte wijze.De fijne scrubdeeltjes verfrissen de huid zonder deze te irriteren of uit te drogen. Het toegevoegde natuurlijke Kudzu-extract is bekend om zijn werking tegen vrije radicalen en gaat oxidatieve stress tegen. De nieuwe Kruidvat Skin Science producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online.

skinscience cleansing cream