Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE
  • Denver social Photoframe bij Kruidvat Denver social Photoframe bij Kruidvat
shoppen

Kruidvat lanceert Skinscience Purifying Cleansing System

Ook KRUIDVAT heeft nu een reinigingsborstel en deze borstel is onderdeel van het Skinscience Purifying Cleansing System.

skinscience gezichtsborstel

En met de beautytool en de speciale cleansing cream van het Skinscience System reinig je je huid 6x effectiever dan met de hand. De gezichtsreinigingsborstel met sonische technologie, in combinatie met de nieuwe Deep Cleansing Cream, geeft de huid een optimaal resultaat en dat is een schone, gladde, egale en gezonde huid.

skinscience navulborstel

Behalve de reinigingsborstel bestaat de serie uit een Skinscience ‘navulborstel’ en Kruidvat Skin Science Deep Cleansing Cream die speciaal is ontwikkeld voor gezichtsreiniging icm. het Kruidvat Skin Science Purifying Cleansing System. De crèmige gel verwijdert make-up en onzuiverheden op zachte wijze.De fijne scrubdeeltjes verfrissen de huid zonder deze te irriteren of uit te drogen. Het toegevoegde natuurlijke Kudzu-extract is bekend om zijn werking tegen vrije radicalen en gaat oxidatieve stress tegen. De nieuwe Kruidvat Skin Science producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online.

skinscience cleansing cream