Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
wonen

Mail & Win; Philips Design Monitor

Speciaal voor de feestdagen heeft Philips een mooie monitorlijn gelanceerd en ik mag, namens Philips, een Philips Design Monitor weggeven (twv. euro 209,-), de Philips 246E7QDSW.

monitor Philips

De E-Line serie is niet alleen mooi van design maar heeft natuurlijk ook een geweldig beeld. Je kunt samen met vrienden en familie internetten, kerstfilms streamen en foto’s bekijken op een scherm dat past binnen elk interieur. Het strakke uiterlijk en de glossy afwerking van de monitoren combineren perfect bij de laatste woontrends: industrieel, scandinavisch, zwart-wit of goud. De nieuwe E-line onderscheidt zich door slimme, frisse lijnen zonder uitstekende kabels. Voor een extra strakke look hebben de schermen geen knoppen aan de voorkant.

Verder hebben de nieuwe E-line schermen een extra brede kijkhoek met consistent scherp beeld en real live kleuren, dus komen je foto’s heel mooi tot hun recht. Heel handig is de mogelijkheid om je mobiele telefoon of een ander apparaat met MHL-ondersteuning aan te sluiten via een optionele MHL-kabel en dan komen HD-films tot leven op dit grote scherm, met volledig digitaal geluid. En tegelijkertijd laadt je mobiele apparaat ook op, zodat de batterij niet halverwege leeg raakt. Dus ideaal voor een kerstfilm marathon.

philips monitor 246e7qdsw

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs? Dat is heel eenvoudig, want je hoeft alleen deze vraag te beantwoorden; In welke maten is de E-line monitor, in dit design, verkrijgbaar?

Mail je antwoord, met je naam en adresgegevens, voor 19 december as. naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Mail & Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)