Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • Essence trend edition “glitter in the air” Essence trend edition “glitter in the air”
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
shoppen

L’Oréal Paris Extravaganza box

Je kunt bij Bol.com en bij Etos 4 exclusive L’Oréal Paris Extravaganza boxen kopen. Deze gifsets zijn speciaal voor de Feestdagen samengesteld en zijn zgn. limited editions.

smokey

De Smoky Extravaganza look giftset is betoverend en mysterieus. Deze look is all about verleiding met oog voor detail. Start met een donkere smokey eye aangezet met Smokissime liner en alle 4 grijs tinten uit de Color Riche Quad E5. Maak deze ooglook af met Volume Million Lashes Extra Black mascara je lippen met de Color Riche lipstick voor nude lips.

fatale

De Fatale Extravaganza look giftset geeft je een intense oogopslag. Start met Superliner Superstar en zet hiermee de perfecte lijn, om jouw ogen nog meer nadruk te geven gebruik je Volume Million Lashes Excess. Breng True Match le blush aan op de junkbeenderen voor een krachtige look en maak deze af met Color Riche lipstick in krachtig rood.
golden

De Golden Extravaganza look giftset is 100% goud! Met een warm en feestelijk kleurpallet voor een stralende look. Verleidelijke ogen dankzij de Volume Million Lashes mascara in combinatie met de 4 bronzen tinten van Color Riche Quad, hiermee creer je in slechts 4 stappen de perfecte smoky eye. Maak jouw look af met True Match Le Blush en Color Riche lipstick welke perfect aansluiten op deze golden glow look.

jungle

De Wild Extravaganza look giftset geeft je een wilde feestlook met een jungle touch. Omlijn jouw ogen met Superliner Perfect Slim, waarmee je in 1 gemakkelijke beweging de perfecte lijn zet. Creëer de perfecte smoky eye met Color Riche Quad in slechts 4 stappen. De nieuwe Volume Million Lashes Féline mascara geeft jouw wimpers woest volume, tot in de puntjes. Maak jouw mysterieuze feestlook af met Color Riche lipstick.