Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sigma Sports lanceert de Pure GPS fietscomputer Sigma Sports lanceert de Pure GPS fietscomputer
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Bike Balls fietslicht Bike Balls fietslicht
  • Leitz USB oplader en adapter in-een Leitz USB oplader en adapter in-een
  • SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer
  • IKEA lanceert de SOMMAR 2016 collectie voor een zomerse  picknick IKEA lanceert de SOMMAR 2016 collectie voor een zomerse picknick
ladygadgets

Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset

Sigma Sport heeft nieuwe LED-fietsverlichtingset geïntroduceerd; de Lightster USB en de Nugget Flash. De Lighster USB is een ‘koplamp’ en de Nugget Flash is bedoeld voor achterop. En beide modellen werken niet met batterijen maar zijn op te laden met een micro-USB kabel. (De lampen zijn los of als set te koop.)

sigma sport lampen

De Lightster USB geeft 25 lux af (een afstand van maar liefst 35 meter), en heeft 2 verlichtingstanden. Tevens kan je op de batterij indicator precies zien of je nog genoeg licht hebt en de accu is binnen 3,5 uur opgeladen. En je bevestigt de Lightster USB heel gemakkelijk op je stuur, zonder gedoe met schroeven want je klikt hem met houder en al vast en kan je hem ook weer zo los maken.

set sigma lampen

Bij deze koplamp hoort ook het achterlicht Nugget Flash. En je kan de Nugget Flash niet alleen op je fiets bevestigen maar ook, met de speciale houder, op je rugzak of kleding. De Nugget Flash heeft 3 standen; Standaard, High Power of High Power Flash en hiermee ben je zichtbaar vanaf 400 meter afstand. De Nugget Flash gaat maximaal 8 uur mee en je kunt ook precies zien wanneer ie weer moet worden opgeladen, en na slechts 2 uur aan de lader is ie weer klaar voor gebruik. En je hebt ook voor dit achterlicht geen schroeven of ander gereedschap nodig want je maakt hem vast dmv. een flexibele rubberband.

voorlampachterlamp

 

Ik heb de voor- en Ik heb de voor- en achterlamp op de Strida vouwfiets van Testman bevestigd en ik moet eerlijk zeggen; makkelijker dan dit wordt het echt niet. Je klikt de koplamp vast op het stuur en het achterlicht is overal bevestigen en past altijd.

 

 

 

voorlamp aan achterlamp aan