Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe! CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe!
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie
  • HEMA schoolagenda HEMA schoolagenda
  • Maria Nila introduceert een speciale festivalkit voor je haar Maria Nila introduceert een speciale festivalkit voor je haar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
shoppen

Test; Foreo Luna gezichtsreiniger

Het Zweedse merk Foreo ken ik al een aantal jaren, het is nl. te koop bij de Amerikaanse vestigingen van Sephora. Maar sinds kort kan je ook bij Douglas terecht. En ik krijg de Foreo Luna gezichtsreininger opgestuurd, voor een test.

forea

Wat is de Foreo Luna precies? Het is een trillend apparaatje, gemaakt van siliconen, dat je huid reinigt dmv. T-Sonic (Transdermale Sonische) technologie en de 8.000 pulsaties per minuut zorgen ervoor dat je huid grondig gereinigd wordt van make-up restjes, vuil en olie. En de herenversie bevordert de conditie van de mannenhuid voor een gladder scheerresultaat.

Elke Luna heeft verschillende ‘aanrakingspunten’ zodat je hele gezicht een grondig reiniging krijgt en doordat er gebruik is gemaakt van siliconen kan de ‘borstel’ daarna goed en hygiënisch schoongemaakt worden. En je kunt de Luna ook veilig onder de douche of in bad gebruiken, en dat elke dag, in combinatie met een reinigingslotion of een zachte scrubcrème.

forea mini

De Foreo Luna wordt opgeladen dmv. een micro-usb aansluiting dus hoef je ook niet bang te zijn dat de batterijen leeg raken en met een volle accu kan je wel 300 keer je gezicht schoonmaken.

Er zijn verschillende modellen, oa. voor verschillende huidtypes; de Luna mini, de Luna, de Luna for Men (in de kleur zwart) en er is ook nog een Luna (in het wit) speciaal voor de zeer gevoelige huid.

Ik krijg de Lina mini opgestuurd, dus binnenkort kunnen jullie hier mijn ervaringen lezen.

forea for men