Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
shoppen

MÁDARA Cosmetics 24-uurs sale!

Morgen, op 26 november, krijg je 40% Korting bij MÁDARA Cosmetics op het gehele assortiment natuurlijke cosmetica. Daarnaast profiteer je van gratis verzending & ontvang je gratis 100 ml Micellar water bij bestellingen van €60 of meer. Dus maak je wishlist aan op www.madaracosmetics.nl en enjoy the benefits of nature!

beeld 24 uurs sale(1)

MÁDARA is opgericht door vier Letse vrouwen met een passie voor een groen, mooi leven en natuurlijke schoonheid. MÁDARA produceert organische producten gebaseerd op oersterke noordelijke planten. Het assortiment van MÁDARA omvat meer dan 40 natuurlijke producten in verschillende lijnen zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten en baby & kids verzorging. MÁDARA heeft het Eco Cert keurmerk en bevat ingrediënten die voor tenminste 99% van natuurlijke oorsprong zijn. Tijdens het productie- en verpakkingsproces wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Alle producten zijn dierproefvrij. MÁDARA Organic Skincare is verkrijgbaar bij de beste (online) drogisten, natuurwinkels en gezondheidswinkels en www.madaracosmetics.nl.