Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop
  • Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten
  • Aftershokz biedt het veilige alternatief voor in-ear headsets Aftershokz biedt het veilige alternatief voor in-ear headsets
  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
shoppen

MÁDARA Cosmetics 24-uurs sale!

Morgen, op 26 november, krijg je 40% Korting bij MÁDARA Cosmetics op het gehele assortiment natuurlijke cosmetica. Daarnaast profiteer je van gratis verzending & ontvang je gratis 100 ml Micellar water bij bestellingen van €60 of meer. Dus maak je wishlist aan op www.madaracosmetics.nl en enjoy the benefits of nature!

beeld 24 uurs sale(1)

MÁDARA is opgericht door vier Letse vrouwen met een passie voor een groen, mooi leven en natuurlijke schoonheid. MÁDARA produceert organische producten gebaseerd op oersterke noordelijke planten. Het assortiment van MÁDARA omvat meer dan 40 natuurlijke producten in verschillende lijnen zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten en baby & kids verzorging. MÁDARA heeft het Eco Cert keurmerk en bevat ingrediënten die voor tenminste 99% van natuurlijke oorsprong zijn. Tijdens het productie- en verpakkingsproces wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Alle producten zijn dierproefvrij. MÁDARA Organic Skincare is verkrijgbaar bij de beste (online) drogisten, natuurwinkels en gezondheidswinkels en www.madaracosmetics.nl.