Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Nespresso serie, Nespresso Touch Nieuwe Nespresso serie, Nespresso Touch
  • Test; Philips Saeco Minuto espressomachine Test; Philips Saeco Minuto espressomachine
  • Nespresso introduceert nieuw model; Nespresso Inissia Nespresso introduceert nieuw model; Nespresso Inissia
  • Sinterklaas cadeautips: Nespresso Sinterklaas cadeautips: Nespresso
  • Nieuwe Nespresso U modellen Nieuwe Nespresso U modellen
  • Nieuwe Nespresso koffiesmaken Nieuwe Nespresso koffiesmaken
shoppen

NESPRESSO Limited Edition Variations

Ook dit jaar heeft NESPRESSO 3 Limited Edition Variations in het assortiment opgenomen. Deze koffie heeft zoete, kruidige en biscuitachtige aroma’s, zoals pure chocolade, vanille, amandel, kardamom en gember en ze zijn vanaf morgen verkrijgbaar.

Festive beeld Variations

Het assortiment Variations bestaat uit 3 koffievariëteiten die zijn gekoppeld aan Livanto, de Grand Cru koffie. De combinaties zijn op maat samengesteld door de koffiespecialisten om bijzondere, verrassende koffievariëteiten te creëren. Elke Limited Edition Variations heeft een intensiteit van 6 (op een schaal van 1 – 12) en smaakt het lekkerste als je een espresso zet. De smaken zijn Vanilla Amaretti, Ciocco Ginger en Vanilla Cardamom.

Vanilla Amaretti; door de amandeltonen en geaccentueerd door een vanille-aroma, doet deze Variation denken aan amarettikoekjes. De gebrande karameltonen van de Livanto versterken dit aroma.
Ciocco Ginger; balanceert de gebrande en biscuitachtige tonen van de Livanto met de smaak van pure chocolade, gekruid met een vleugje gember.
Vanilla Cardamom; de verfijnde harmonie tussen vanille- en kardemom-aroma’s in combinatie met Livanto geeft deze combi een zachte smaak.

En NESPRESSO heeft ook een aantal koffierecepten bedacht, in combinatie met de 3 Limited Edition Variations.

Tropical red wit

Tropical Red;
Hiervoor heb je 1 Ciocco Ginger capsule, 2 schijfjes citroen, 10 ml kersensiroop, 150 ml ginger ale en crushed ice nodig. Verder een cocktailshaker en een hoog glas. Schenk de kersensiroop in het receptenglas en voeg voorzichtig het crushed ice toe, snijd 1 schijfje citroen in vieren, leg deze 4 stukjes op het ijs en schenk de ginger ale hier voorzichtig op.
Zet een Ciocco Ginger espresso (40 ml) in de cocktailshaker, voeg een beetje crushed ice toe en schud goed. Schenk de gekoelde espresso op de ginger ale en garneer met een schijfje citroen.

Winter Wonderland

Wnter Wonderland;
Deze maak je met 2 Vanilla Cardamom capsules, 20 ml vanillesiroop en 100 ml melk. Daarbij heb je ook een melkopschuimer en een hoog glas nodig. Schenk de vanillesiroop in het receptenglas en zet 1 Vanilla Cardamom espresso (40 ml) en giet de koffie op de vanillesiroop. Maak het melkschuim en schenk dit op de espresso en voeg hier een 2e Vanilla Cardamom espresso (40 ml) aan toe.

Sweet almond wit

Sweet Almond;
Hiervoor heb je 2 Vanilla Amaretti capsules, 10 ml honing, 80 ml melk, 20 ml amandelmelk en amandelsnippers nodig. En een melkopschuimer en een hoog glas.
Schenk de honing in het receptenglas en maak het melkschuim van de melk en de amandelmelk en schenk deze op de honing. Zet het glas met de honing en het melkschuim onder je Nespresso machine en zet de 2 Vanilla Amaretti espresso’s (2 x 40 ml) en garneer het mengel met de amandelsnippers.