Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
  • Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule

Test; Thule Crossover Trolley

Afgelopen weekend ben ik naar New York geweest en heb ik de Thule Crossover trolley mee genomen voor een test (rit). Ik ga, als stewardess, altijd naar Schiphol met de trein (en de NS treinen helaas niet echt geschikt zijn voor het meenemen van koffers) dus reis ik vaak met alleen maar handbagage maar toch gaat er regelmatig ook een koffer mee.

thule trolley dicht

Of ik alleen met een handbagagetrolley reis hangt van mijn reisdagen af maar ook van de temperatuur en het weer op mijn bestemming. Nu was het in New York best frisjes dus ben ik op pad gegaan met én een koffer én de Thule trolley.

safezone
safezone open

Bij de Thule Crossover trolley zit een (afneembare) kledingtas en een schoenenzak. En je kunt de trolley ook nog iets groter maken, dmv. de rits aan de zijkant. Op het voorklep zitten 3 vakken, een grotere voor bijv. je paspoort of portemonnee, het SafeZone compartiment (ideaal voor je Smartphone en zonnebril) en daarboven zit (verstopt achter een rits) een riempje waaraan je een extra tas kunt vastmaken.

trolley open links en rechts

De trolley heeft 2 wielen en deze zijn behoorlijk fors van formaat, en dat heeft een voordeel want hierdoor kan je trolley niet snel omvallen en rijdt ie lekker soepel, zelfs als je trolley aan de zware kant is. En de trekstang is lekker lang, dus zelfs op hoge hakken trek ik hem gemakkelijk achter me aan.

trolley zijkant

Aan de binnenkant zitten 2 opberggedeeltes, aan de linkerkant kan je je spullen kwijt en deze afsluiten met een klep en aan de rechterkant kan je kledinghoes bevestigen en is er ook vak met banden waar je je kleding in kwijt kunt.

rechterbinnenvak
linkervak open

Conclusie; Ik heb zelf ondervonden dat de Thule trolley prima voldoet, zeker voor een korte trip waarbij je zonder koffer reist. Je kunt al je kleding, 1 paar schoenen en toiletartikelen goed opbergen en vastzetten, maw. ik ben om. Maar toch ik mis iets in de Crossover serie; en dat is een opzettas, waarin je je laptop/tablet, maar ook je waardevolle spullen of andere zaken in kunt doen.