Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
  • Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren
shoppen

Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?

Ik heb de Philips Senseo Twister melkopschuimer opgestuurd gekregen voor een test. Natuurlijk kan je een melkopschuimer gebruiken voor het maken van overheerlijke latte machiato, cappuccino’s of café lattes.

Melkopschuimer

De Philips Senseo Twister maakt melkschuim voor 2 kopjes per keer en de garde en deksel zijn vaatwasmachinebestendig. De gladde binnenkan is eenvoudig af te spoelen
En de Twister is zowel geschikt voor het maken van warm als koud melkschuim en je kan hem ook gebruiken voor het opwarmen van melk.

senseo milk twister

Maar je kan nog veel meer doen met je melkopschuimer en hieronder heb ik een paar originele recepten voor je. En wil je nog meer inspiratie doen, dan kan je ook terecht op de Senseo receptenwebsite.

 

Wake-up call; 250 ml melk, 3 theelepels honing en paar cornflakes of wat muesli. Je maakt een beker met koud melkschuim en je voegt tijdens het opschuimen de honing toe. Daarna schenk je de melkhoning combinatie in een glas en je topt dit af met de cornflakes of muesli.

Coco-mint; Ook dit heerlijke frisse drankje is gemaakt met koud melkschuim waar je munt- en kokossiroop aan toevoegt, tijdens het opschuimen. En je schenkt het melkmengel in glas met wat ijsblokjes.

Strawberry fields; Bij deze koude melkcocktail, voeg je vanillesiroop toe en schenk je de koude melk in een hoog glas met klein gesneden aardbeien.

koffie met marshmellows

 

Hot choco; Speciaal voor de koudere winteravonden mag een warme chocolademelk niet ontbreken. Deze maak je met warme melk waaraan je, tijdens het opstomen, 4 theelepels chocoladeschaafsel aan toevoegt. En als de opschuimer klaar is, schenk je de Hot Choco in een brede kop en voor het extra lekkere leg je er een marschmellow op.