Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
  • Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus
ladygadgets

Samsung Gear S2 smartwatch ligt in de winkel

De Samsung Gear S2 smartwatch is vanaf nu, vrijdag 30 oktober, in Nederland verkrijgbaar. En de Gear S2 is een smartwatch met een draaibare ring. Met de ring navigeer je razendsnel door het menu en je berichten en check je gemakkelijk populaire internationale en lokale apps als Twitter, Nike+ Running, Buienradar en NU.nl.

Gear-S2

Met het ronde display van de Samsung Gear S2 is het makkelijk navigeren; berichten versturen, muziek luisteren, sportuitslagen checken etc.  Ook tijdens het sporten zit de band comfortabel en bekijk je updates snel en eenvoudig. Met een volle batterij gaat de smartwatch 2 dagen mee. Draadloos opladen is eenvoudig via een wireless charging dock.

En bij de lancering van de Samsung Gear S2 zijn diverse lokale apps beschikbaar, zoals de NOS- en Telegraaf-app voor het laatste nieuws en ParkMobile om gemakkelijk te parkeren. Met de Pathé- of KLM-app heb je je vlieg- en bioscooptickets altijd om je pols.

Er is een Gear S2 en ook de speciale Gear S2 ‘Special Edition Designed by BALR’ en apps voor de Gear S2 zijn te downloaden via de Gear App Store.

BalR.