Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker

Kunst!

Gezien op de VT Wonen en design beurs!

De wanddecoraties van ‘ART Stories’ zijn kunstwerken met een verhaal. Ze vielen mij op door hun kleur, formaat en materiaal gebruik. Een aluminium frame met een, eenvoudig, verwisselbaar doek.

kunst

ART Stories is continu op zoek naar gepassioneerde designers en inspiratiebronnen om de mooiste collecties samen te kunnen stellen.

Grafisch ontwerpster Wanda van Riet heeft de collectie ‘The beauty of blossoming’ en ‘Dutch blue’ vorm gegeven met prachtige designs. Dit werk is geïnspireerd op Vincent van Gogh en Delfts Blauw.

Een ART Stories design is een limited edition. Je koopt dan altijd een exclusief product. De kunstwerken zijn beperkt en genummerd per afmeting en design. En als het milieu je ter harte gaat is het leuk om te weten dat deze kunstwerken worden gemaakt op 100% recycled PET, zeer ECO friendly en recycleerbaar zijn.

Voor het frame heb je de keuze uit twee verschillende diktes en diverse formaten. Binnen dezelfde framemaat kun je eenvoudig van design wisselen.

Wil je meer weten over deze kunstwerken of er een aanschaffen? Misschien heb je ze gezien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven 17 t/m 25 oktober? Kijk op www.artstories.nl voor meer informatie.

Lizette Zeef, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever