Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop
  • Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten
  • Aftershokz biedt het veilige alternatief voor in-ear headsets Aftershokz biedt het veilige alternatief voor in-ear headsets
  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
wonen

Scandinavian Vintage 2015 -2016

Nu er een nieuw seizoen voor de deur staat, is het tijd om je interieur weer een beetje te vernieuwen! Voor 2015 en 2016 is de Retro Scandinavian trend nog helemaal hot! Deze woonstijl kenmerkt zich door vrolijke Scandinavische meubels uit de jaren 60 en 70.

Dit jaar zagen we ze al, de retro sofa’s met een houten meubelframe, ronde vormen en taps toelopende pootjes van stoelen en banken. Het kleine formaat is ideaal voor kleinbehuisde. Gecombineerd met opvallend gekleurde stoffering word deze stijl een vrolijke eyecatcher in huis en blijft ook zeker in 2016 de trend!

Vind je deze kleuren te fel en houd je meer van pastel?

De Cream Ceramics trend doet het ook goed met vintage meubels.

Lichtgrijs, crème wit, pastel mint of zalmroze; het zijn kleuren die allemaal terugkomen in 2016. Je interieur oogt met deze kleuren niet alleen ruimtelijker, maar ook fris en vriendelijk. Schilder je muren bijvoorbeeld in één van deze kleuren of gebruik een mooi behangetje met deze kleurtinten.

Ook je meubels en accessoires mogen een trendy kleur hebben Een lichtgrijs bankstel is bijvoorbeeld helemaal hip. En lampen zijn in steeds meer pastelkleuren verkrijgbaar. “Het mooie van de Cream Ceramics trend is dat vintage meubels hier heel goed in passen!

Geen donkere dagen op komst met deze stijl in huis!

Lizette Zeef, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever